skip to Main Content

Kristian Valen is back

4. Juni 2016 tar Kristian Valen turen fra Hollywood over fjorden og tilbake til hvor Valen ble født. Stavanger får Norges største showmann til Vaulen Badeplass, og er super klar for et tvers igjennom solid show med herlige musikalske parodioer og stand up. Vi i Herlige Vaulen er fantastisk glade for at Valen virkelig har lyst å ta turen hjem til lille Stavanger og ikke minst spille på Stavanger beste badeplass den 4. juni. Valen tar å lager rett og slett EGET show kun for Herlige Vaulen og da snakker vi en god blanding av det beste Valen har gjort gjennom de siste årene. Vi gleder oss som bare det å se han på scenen. Håper vi ser deg til allsang under året Herlige Vaulen.

kristianvalen-herligevaulen

Kristian Valen (født 13. oktober 1974 i Stavanger) er en norsk komiker og artist kjent fra flere TV-serier og sceneoppsetninger.

Han er sønn av den tidligere fotballspilleren Inge Valen (Viking). Han ga seg imidlertid med fotballen i 16-årsalderen. Kristian Valen var også med i Rogaland Teaters barneteater. Han sluttet i videregående skole da han var 17 år gammel og begynte som programleder i Duen radio, deretter Siddis radio og senere på 90 tallet Jærradioen. Det var som programleder på radio flere personligheter kom frem, blant annet Sibbe fra Sandnes. Flere av sketsjene på radio ble utgitt på CD, og Valen ga ut totalt fire album under navnet Sibbe fra Sandnes på 90-tallet.

Valen satte deretter opp sceneforestillingene Fartøy Valen, 3 på tiltak og Et musikalsk kaos. Takk for frammøtet. I 2003 debuterte han med en TV-serie Valen TV på TVNorge. Deretter laget han seriene Valen & de og Valens frokost-TV på samme kanal. Våren 2012 startet en TV-serie på NRK, Valens Rikskringkasting. For serien ble han kåret til årets morsomste under Komiprisen 2012. Høsten 2014 ble serien Kanal Valen vist på på TVNorge.

HERLIGE SMAKEBITER FRA KRISTIAN VALEN PÅ YOUTUBE

Back To Top