skip to Main Content

Interessert som partner og sponsor for Herlige Vaulen ? Kontakt Henrik på post@herligevaulen.no
Vi ønsker også takke de som er med på laget vårt.

HOVEDSPONSOR

herligevaulen-audi

I Møller Bil er vi stolte av å forhandle noen av Norges mest populære bilmerker. Hver fjerde nye bil som rullet ut på norske veier i 2011 var enten en Volkswagen, Audi eller Skoda. Møller Bil Forus Webside

vaulen-forus

I Møller Bil er vi stolte av å forhandle noen av Norges mest populære bilmerker. Hver fjerde nye bil som rullet ut på norske veier i 2011 var enten en Volkswagen, Audi eller Skoda. Møller Bil Forus Webside

HOVEDPARTNERE

vaulen-rogalandskiltdesign

Rogaland print og skiltdesign er totalleverandør av fasade og kontorskilt, bannere, skiltsøyler, bildekor, vindusdekor, foliering, rollups, messestands og alt annet innen intern og ekstern profilering som din bedrift har bruk for. Vis vei og bli sett. Rogaland Print & Skiltdesign leverer synlighet, merkevarebygging, profiliering og identitet.
www.rogalandskilt.no

premiereprodukter-vaulen

Premiere Produkter har siden starten i 1978 drevet med salg og opplæring innen rengjøringsprodukter. Siden 1998 utvidet vi vårt varespekter til og å omfatte alt innen arbeidstøy og verneutstyr. Hos oss finner du alt du trenger for å utføre jobben på profesjonell og enkel måte. Med 3250 palle plasser på lager er vi leveringsdyktige og kan levere omgående til konkurranse dyktige priser. Velkommen til en handel hos Premiere Produkter AS.
www.premiere-produkter.no

vaulen-tvvest

Seks av de tidligere eierne får tilbud fra boet om å kjøpe konkursboet, og med det kunne starte sendinger igjen. Etter noe tenketid beslutter de å ta i mot tilbudet og starte TV Vest igjen. Denne gangen er TV Vest mindre, og filosofien er at det skal gå an å lage hele kanalen med seks ansatte. Og det går.
I dag har TV Vest ambisjoner om å fortsatt være en viktig og underholdende aktør i Sør-Rogaland og planer om å bli litt større. TV Vest har nå ni ansatte.
www.tvvest.no

partnervaulen-leigdet.no

LeigDet.no er en stor leverandør innen utleie til flere typer arrangementer som bryllup, private arrangement, jubileum, julebord, festivaler, konserter, firmafester, entreprenører og andre events. Vi leier ut telter, belysning, dekor, stoler, border, benker i forskjellige størrelser og former. I tillegg har vi utstyr som barer, toaletter, toalettvogner, vasker, urinaler, byggegjerder, franske gjerder og barrikader.
www.leigdet.no

vaulen-jaerradio

JærRadioen sender live fra Strandgaten i Sandnes hver eneste dag, og gir deg alt du trenger av lokale og nasjonale nyheter, trafikken, sladderet, og ALL den beste musikken! Hør oss på FM 106,3,106,6,103,5 og 107,9. JærRadioGruppen består av lokalradioer over hele landet, har over 500.000 ukentlige lyttere og er Norges største lokalradiogruppering.
www.jaerradioen.no

partner_horpestad_plantesalg

Horpestad Plantesalg ble startet i 1988. Det har blitt drevet som en familiebedrift hvor flere i familien har vært involverte. Plantesalget har vokst i løpet av årene og flere og flere drivhus har blitt satt opp. Lenge hadde vi egen produksjon av blant annet St. Paulia, hortensia, sommerblomster og egen roseproduksjon dette i tillegg til utsalg. Men etter hvert ble produksjonen avsluttet og omgjort til større butikk område og hagesenter.
www.horpestad-plantesalg.no

vaulen-posuva

Posuva er et dynamisk kommunikasjonsbyrå lokalisert i Stavanger, men med kunder over hele landet. Våre kunder kjenner oss på god responstid og høy servicegrad. Uansett oppdrag har vi fokus på en helhetlig kommunikasjon med et klart og tydelig budskap. Vi har gode referanser og kan levere alt fra logo og identitet til et komplett spekter av identitetsbyggende markedsføringselementer.
www.posuva.no

vaulen-eventi

Vi leverer personell til forskjellige arrangement og event samt personell og tjenester knyttet til butikkdemostrasjoner og andre sisteleddskampanjer. Vi har tilholdssted på Forus, midt mellom Sandnes og Stavanger.
www.eventi.no

SAMARBEIDSPARTNERE

herligevaulen_partner_lokal-avisen

Regionens største gratisavis til 95.000 husstander i Rogaland. Lokalavisen distribueres i 95.000 eksemplarer i Sør-Rogaland, og dekker kommunene Rennesøy, Randaberg, Sola, Stavanger, Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time.
www.lokal-avisen.no

vaulen-pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 100 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.
www.pizzabakeren.no

vaulen-kaihansen

Kai Hansen Trykkeri AS er blant landets ledende kvalitetstrykkerier, og består av 52 dyktige og engasjerte medarbeidere, fordelt på 45 i Stavanger og 7 i Kristiansand. Vi har sammen en årlig omsetning på 80 millioner kroner, fordelt på 62 millioner i Stavanger og 18 millioner i Kristiansand. Kai Hansen Trykkeri er leverandør av de aller fleste typer trykksaker; alt fra bøker, kataloger, brosjyrer, permer, magasiner, årsberetninger, spesialprodukter og kontortrykksaker. Vi tilbyr også digitaltrykk og storformat plott, både i Stavanger og i Kristiansand.
www.kai-hansen.no

vaulen-westco

FRA BOSSHENTING TIL MILJØBEDRIFT
Selskapsnavn som Bosscentralen, CBT-Transport, Systemtransport, Containers, Westboss, Westco Renovasjon og RSG Miljø er alle en del av vår historie og utvikling. Fra å være en ren transportør av avfall er vi i dag Rogalands ledende miljøbedrift innen håndtering av næringsavfall.
www.westco.no

vaulen-sormarkacatering

Sørmarka Cafe & Catering leverer mat til store og små eventer i Stavanger. Noen ønsker å være gjest hos seg selv og bestiller en total eventpakke for sitt selskap. Andre vil kun ha maten levert. Ikke minst driver de en flott cafe i Sørmarka Arena idretthall som tilbyr mye godt for de som er inne for å trene. Her bør du ta turen innom for noe godt.
www.sormarkacatering.no

vaulen-bekkenreinan

Bekkereinan er navnet på åker avslutningen ned mot bekken her på Haugland gård. De gamle forteller, her var alltid husgris til eget bruk, og gårdsslakteren her i familien – Severin Galdal stilte krav; ”Godt flæsch fær du bare frå ein skikkeli flæschegris som e øve åre gamal!” Denne spesialgrisen blir nå håndplukket på slakteriet. Grisen er større og fetere med godt spekklag og intramuskulært fett – en gris som har fått utviklet seg utover lengre tid enn en ”vanlig” slaktegris.
www.bekkereinan.no

vaulen-ringnes

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1400 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens fjerde største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!
www.ringnes.no

vaulen-cramo

Cramo leier ut maskiner, utstyr og moduler. Kundesegmentet vårt er størst innen entreprenørbransjen, men vi har også store kunder innen industri, offshore og offentlig sektor. Virksomheten omfatter såvel korttidsutleie av  maskiner som totalpakker ved større prosjekter på fastprisbasis, flerårlige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Leieavtalene kan kompletteres med tilgjengelighetsavtaler- og funksjonsavtaler i ulike former.
www.cramo.no

herligevaulen-partner-ansiktsmaler.no

Ansiktsmaler.no leverer ansiktsmalere og andre artister til alle slags arrangementer, som feks bursdag, firmafester osv. Vi har også nettbutikk med ansiktsmaling, og tilbehør til både private og bedrifter.
www.ansiktsmaler.no

Back To Top