skip to Main Content

STAVANGERS KJEKKESTE ALLSANG OPPLEVELSE ARRANGERES PÅ VAULEN BADEPLASS – 4. JUNI 2016.
Opplev god musikk helt nede i vannkanten, på et av Norges mest idylliske festivalområder. 18 års aldersgrense.

Kristian Valen

4. Juni 2016 tar Kristian Valen turen fra Hollywood over fjorden og tilbake til hvor Valen ble født. Stavanger får Norges største showmann til Vaulen Badeplass, og er super klar for et tvers igjennom solid show med herlige musikalske parodioer og stand up. Vi i Herlige Vaulen er fantastisk glade for at Valen virkelig har lyst å ta turen hjem til lille Stavanger og ikke minst spille på Stavanger beste badeplass den 4. juni. Valen tar å lager rett og slett EGET show kun for Herlige Vaulen og da snakker vi en god blanding av det beste Valen har gjort gjennom de siste årene. Vi gleder oss som bare det å se han på scenen. Håper vi ser deg til allsang under året Herlige Vaulen.

Kristian Valen (født 13. oktober 1974 i Stavanger) er en norsk komiker og artist kjent fra flere TV-serier og sceneoppsetninger. Han er sønn av den tidligere fotballspilleren Inge Valen (Viking). Han ga seg imidlertid med fotballen i 16-årsalderen. Kristian Valen var også med i Rogaland Teaters barneteater. Han sluttet i videregående skole da han var 17 år gammel og begynte som programleder i Duen radio, deretter Siddis radio og senere på 90 tallet Jærradioen. Det var som programleder på radio flere personligheter kom frem, blant annet Sibbe fra Sandnes. Flere av sketsjene på radio ble utgitt på CD, og Valen ga ut totalt fire album under navnet Sibbe fra Sandnes på 90-tallet.

Valen satte deretter opp sceneforestillingene Fartøy Valen, 3 på tiltak og Et musikalsk kaos. Takk for frammøtet. I 2003 debuterte han med en TV-serie Valen TV på TVNorge. Deretter laget han seriene Valen & de og Valens frokost-TV på samme kanal. Våren 2012 startet en TV-serie på NRK, Valens Rikskringkasting. For serien ble han kåret til årets morsomste under Komiprisen 2012. Høsten 2014 ble serien Kanal Valen vist på på TVNorge.

Ingenting

Ingenting er et rockeband fra Sandnes i Rogaland. Bandet ble startet på slutten av 80-tallet, og ga i 1991 ut sitt første album. Musikken bandet spiller karakteriseres som rølpete rock’n’roll og er kombinert med tekster på dialekt. Bandet er spesielt store i Rogaland, men har spilt over hele landet og solgt totalt 120 000 album. I 1998 ble Ingenting oppløst for så å bli gjenforent noen år senere.
Youtube: Eg Gjer Vel Faen
Youtube: Liden
Webside
Facebook

Allsang med Goggen

Goggen spiller opp til virkelig allsang musikk på Herlige Vaulen slik han hart gjort tidligere år hvor 3000 mennesker koste seg til kjente melodier fra hans gitar. Er det noen som klarer få liv i folk med å synge kjente sanger som folk bare nynner og synger høyere og høyere. Så klarer denne karen virkelig å lage liv i folket. Goggen har flere års erfaring med trubadur spilling på konserter land og strand rundt om kring i Norge.

ALLSANGSHOW - TOMMY FREDVANG

Tommy Fredvang (født 2. februar 1982) er en norsk musiker, sanger og låtskriver. Fredvang ble kjent da han deltok i X Factor 2009 hvor han hadde Jan Fredrik Karlsen som mentor. I senere tid har han deltatt i blant annet Skal vi danse og Melodi Grandprix, hvor han nådde den norske finalen med låten «Make it better».  Oktober 2010 ble hans debutalbum «From Now On» utgitt og i fjor slapp han EP’en «Aldri Forseint» bestående av låter på Stavangerdialekt. Fredvang signerte nettopp kontrakt i Los Angeles og låten «Give it a year» er første låt ut fra den kommende plata.

ALLSANGSHOW - OLE ALEXANDER

Entertaineren Ole Alexander, kjent fra The Voice, er rutinert sangstjerne på Vaulen, hvor han har tolket store hits under flere tidligere festivaler. I solskinnet på Herlige Vaulen skal han underholde flere tusenvis av musikkelskere. Han gleder seg stort til å være teamleder for en gjeng med partytørste sangstjerner under årets festival.

ALLSANGSHOW - KJARTAN SALVESEN

Kjartan Aasland Salvesen (født 17. oktober 1976 i Sandnes) er en dansk-norsk musiker og fotballkommentator. Salvesen ble første gang kjent i 2001, etter at han hadde skrevet Viking Fotballklubbs cupfinalesang «Viking e tebage!». Han ble rikskjent da han vant norsk Idol i 2004. Han deltok også i Idol i 2003, det året Kurt Nilsen vant, men da kom han ikke videre fra innledende runder. I etterkant av Idol-seieren fikk han en hitsingel med «Standing Tall», skrevet av Espen Lind og Amund Bjørklund. Hans seneste album, Then Silence, ble sluppet 10. september 2007, mens singelen «Leaving Me» kom ut i juni 2007.
Foto: Viking-fk.no

ALLSANGSHOW - GLENN LYSE

Glenn Roger Lyse (født 4. april 1974 i Stavanger) er en norsk musiker (vokal og gitar), låtskriver og vinneren av norsk Idol 2007. Før deltakelsen i Idol har han levd av å være musiker i flere år[1], blant annet som pubmusiker og medlem av lokale band, blant dem trioen Nash og på 90-tallet bandet Jampack sammen med Christer Knutsen. Han var også med i Stjerner i Sikte på tv2 høsten 1996.

Glenn Lyse vant 21. desember 2007 Idol-finalen i Oslo Spektrum i konkurranse med Bjørn Johan Muri. Dagen etter ble vinnerlåten «Days Go By» gitt ut som hans første singel. Premien for seieren er platekontrakt med Sony BMG som innebærer utgivelse av et album. Albumet, som Lyse spilte inn på starten av 2008, ble utgitt 10. mars 2008 og fikk navnet Come Closer. Lyse har selv skrevet alle sangene til albumet, med unntak av «Days Go By». Sangen «Guilty» ble sluppet som andre single fra albumet i februar 2008.

ALLSANGSHOW - TONE SALOMONSEN

Salomonsen er en bevandret artist med hovedsete i Stavanger.
Hennes unike stemme kan ta oss med på en reise fra 60’tallets «At Last», til nådagens «Chandelier».
Facebook

ALLSANGSHOW - TONI GUNDERSEN

Toni Gundersen er en sanger og skuespiller fra Stavanger med bakgrunn fra flere scener i Rogaland. Toni har den bredeste erfaringen fra Revy og cabaretmiljøet hvor humor kombinert med musikalske innslag har vært gjeldende. Hun skal stå på scenen sammen med mange av våre lokale artister og gjør allsang til et nytt nivå under Herlige Vaulen.

Konferansier - Tom Weum

Tom har også bakgrunn som musiker, men hans komiske talent kom raskt opp i dagen. Figuren Hagbart Sibelius Sør-Reime ble utover 2000 tallet en kjent & populær figur. Youtube hiten «Lennje si du he fennje?» som ble sluppet i 2010 ble et gjennombrudd, og førte etterhvert til at Tom ble rekruttert inn i stand up miljøet i Stavanger. I et år fikk han jobbe, lære og turnère med de aller beste, og læringskurven var bratt. Fremgangen lot ikke vente på seg, og i oktober 2012 sto han som finalist i Årets Nykommer på Den Store Norske Humorfestivalen. 2013 er året hvor linja skal kjøres helt ut med klubbjobber i de største byene, eget show og . . . .  et besøk hos deg??

Youtube: Hagbart – Lennje si du he fennje
Youtube: Hagbart – Humor – The movie
Web: Tom Weum

BAND - KURT LISØ

Dj - Ronny Bøe

artist-agestennilsen

Program 2015

tnt

Program 2014

artist-dde

Program 2013

Back To Top